Bukan Cerita Tentang Coklat

Monday, February 13, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


Assalamualaikum dan salam sejahtera para penggodek blog..teeheeee ^___^

Sempena blog ni lahir ini first time join segmen bro beng ni.. sila jangan sombong-sombong yaa=)

buka blog ini untuk mencari pendapatan sampingan.. *saya kerja keras kerana sya sedar sya bukan anak org kaya. lol

kami menjual pelbagai jenis barangan lelaki dan wanita. Antaranya;
-mutiara sabah
-pakaian lelaki dan perempuan
-makanan-makanan kesihatan
-tudung dan inner
-beg lelaki & wanita
-contect lens [Jangan ragu-ragu untuk membeli lens daripada kami kerana kami mempunyai sijil ISO dan dijamin halal~]

sesiapa yang nak buat giveaway @ contest tu if nak minta sponser hadiah boleh tapi sila hubungi sya yep.. Jangan risau, saya tidak makan anda punyaa~

nak tahu lebih lanjut jom ke http://www.facebook.com/AZYcollection [jangan lupa LIKE sekaki yep]

thanks readings y'all ;)

20 comments:

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

Zaki Muhammad said...

Salam dari segmen Abg Ben ni :)
hihihi singgah sini
pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
jom jenguk2 saya pulak.

http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

karmilaillang said...

singgah tambah ilmu =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

cik Lily said...

Salam perkenalan.
Jemput singgah ke belog cik Lily.

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

-datang singgah dari segmen abg ben
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Eza Boom Boom said...

Eza singgah sini tauuu :D dari segmen yang sama... Salam kenalan dari Eza kababoooom! :D

Penggemar Coklat said...

@SuparMan SuaRez

thanks puji2x belog kita.. hehe

Penggemar Coklat said...

@Pka Rahim

makaseh singgah =)

Penggemar Coklat said...

@Diera Tekikushika

orite =)

Penggemar Coklat said...

@Zaki Muhammad

haha.. main pandang2x lagi ea..hihi

Penggemar Coklat said...

@karmilaillang

sini 90% pasal shopping jew..hekhekhek

Penggemar Coklat said...

@cik Lily

ok miss lily =)

Penggemar Coklat said...

@Rocker Hearted Girl

akan membalas singgahan anda.. wait 4 me ea =)

Penggemar Coklat said...

@Azhafizah[フィザ]

salam perkenalan juga ;)

Penggemar Coklat said...

@Eza Boom Boom

uik, jgn la bom sini.. habislah mata pencarian ku..ekekekekeke

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 61. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Order Form

Name:
Email Address:
Item
Address
H/P No.
Comment

This online form was provided by Freedback.
 

Copyright © 2011 Reserved to AZY COLLECTION
Design with love by CikBulat