Bukan Cerita Tentang Coklat

Tuesday, February 21, 2012

Mencari sponsor??


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Jika terdapat blogger yang menginginkan pihak kami untuk sponsor hadiah untuk para peserta samada mengadakan GA atau contest kami boleh pertimbangkannya dengan syarat tolong hubungi kami dengan cara berhemah..


Ini antara contoh email yg kami dapat dari blogger yg ingin ditaja;
Assalammualaikum...Salam 1Malaysia.

hye hye,nama saya eca..tuan punya blog www.ecadwinkyasha.com
tujuan eca hantar email neyh adalah untuk memohon anda untuk menjadi
sponsor kepada giveaway yang bakal eca adakan sempena ulangtahun
ke-dua blog eca.

eca di sini nak gunakan kaedah 'win-win situation' bersama anda.Apa
yang mungkin anda bakal perolehi jika menaja giveaway ini.....

1) follower blog akan meningkat.
2) like fanpage akan meningkat.
3) eca akan review blog anda semua
4) eca akan buatkan banner,header dan watermark untuk blog anda jika
anda berkenan dengan hasil kerja eca secara PERCUMA!.
5) Jika anda berkenan untuk mengupah eca mengedit blog anda
sepenuhnya,eca kenakan bayaran separuh harga dari harga biasa.So,harga
edit blog untuk anda adalah RM10 sahaja memandangkan eca hanya
mengambil upah sebanyak RM20..contoh hasil kerja eca;
http://www.ecadwinkyasha.com/p/servis-edit-blog.html. ATAU untuk
blogshop,anda boleh menyewa tapak iklan selama setahun (which is
RM10/year)...so,its a deal!. :)

serba sedikit tentang giveaway yang bakal eca adakan.......
1) sempena ulangtahun ke-dua blog.
2) tempoh masa giveaway...bulan March-Mei (eca akan tentukan tarikhnya
bila.saja eca ambil masa dua bulan untuk giveaway ini memandangkan
ianya sempena dua tahun blog)
3) contestant akan diminta untuk follow blog anda dan like fanpage anda.

eca perlukan jawapan anda sebelum 25 Februari 2012.
Diharap anda sudi menaja giveaway ini.Kesudian anda untuk menaja
giveaway ini eca dahulukan dengan ucapan terima kasih :)

love,
eca dwinky asha
cerita dari hati|www.ecadwinkyasha.com
FB: Eca Dwinky Asha


Dengan buat detail macam blogger eca tu buat, tidak memeningkan kepala kami dan anda, right??

2 comments:

ecadwinkyasha said...

macam ne kan senang....haahaa.

nda sabar suda ne mau mulakan giveaway :)

Pupel Liyana said...

setuju :) ni tak, pupel selalu dapat.. hi! nak taja ga saya tak? tak nak tak per rrr! pehh memang tak akan kutaja

Order Form

Name:
Email Address:
Item
Address
H/P No.
Comment

This online form was provided by Freedback.
 

Copyright © 2011 Reserved to AZY COLLECTION
Design with love by CikBulat